[sword-devel] Autotools Build

Greg Hellings greg.hellings at gmail.com
Tue Oct 19 15:04:00 MST 2010

I made those adjustments after the default settings failed to locate the
modules in my user home directory. After clearing the environment variable
and setting /etc/sword.conf back to /usr/local/sword, the command line tools
still fail to locate my modules.

On Oct 19, 2010 4:54 PM, "Matthew Talbert" <ransom1982 at gmail.com> wrote:
> On Tue, Oct 19, 2010 at 5:46 PM, Greg Hellings <greg.hellings at gmail.com>
>> [Install]
>> DataPath=/home/greg/.sword
> Why this instead of /usr/share/sword? What you're basically making
> sword do is repetitively look in the same directories which may cause
> problems. The default SWMgr constructor (which is presumably used by
> the utilities) will automatically look in ~/.sword. I do not know what
> affect making it look there twice would be. And then you set
> SWORD_HOME which essentially causes it to look a third time. I don't
> know exactly how that would affect things, but it seems like an odd
> setup to me.
> Matthew
> _______________________________________________
> sword-devel mailing list: sword-devel at crosswire.org
> http://www.crosswire.org/mailman/listinfo/sword-devel
> Instructions to unsubscribe/change your settings at above page
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://www.crosswire.org/pipermail/sword-devel/attachments/20101019/8601ae20/attachment-0001.html>

More information about the sword-devel mailing list