[sword-devel] Translations to Romanian

C. N. R. biblology at yahoo.com
Sun Aug 8 12:57:14 MST 2004


Stimate Cristian Balean,
 
 
Ma numesc Catalin Nicolaes si sunt absolvent al facultatilor de Filosofie si Teologie. In urma cu trei luni, am inceput sa lucrez pentru Proiectul SWORD si am dus la bun sfarsit un modul ce contine Biblia Ortodoxa in limba romana, pe care am preluat-o de pe site-ul Manastirii Golia ( http://biblioteca.golia.ro/ ). Modulul este acum finalizat si convertit la formatul UTF-8, care pastreaza diacriticele indiferent de fontul folosit. Mai ramane sa transcriu prefetele editiilor din 1936 si 1994 ale Sfintei Scripturi intr-un fisier .rtf -- dupa modelul mai vechi al modulului "KJV" (prezent si acum pe site-ul SWORD, insa fara prefete).
Pe cand eram inca incepator, m-am adresat moderatorului acestui mailing-list, Troy A. Griffitts -- a carui adresa de e-mail este scribe at crosswire.org -- si care m-a ajutat sa purced la editarea noului modul, cu numele "BIBLIA". Sper ca aceasta informatie va poate fi de folos. Dupa terminarea si punerea pe site a modulului "BIBLIA", intentionez sa transcriu si sa formatez Noul Testament tradus de Mitropolitul Nicodim (versiunea pe care o posed este din anul 1937), precum si Noul Testament de la Blaj din 1648 -- daca Dumnezeu imi va da putere sa lucrez. Sper ca aceasta ne va ajuta sa nu lucram amandoi la exact aceleasi texte.
 
Intru Domnul,
Catalin Nicolaes.


 
 
"Balean, Cristian" <cbalean at atsautomation.com> wrote:

Hello everyone,

 

My name is Cristian Balean. I have recently started using Sword for Windows and also Sword and BibleTime for Linux. I would like to help with translations to Romanian in the area most needed (software, website, correspondence, etc.). Is there any effort in this direction? How can I get started?

 

Calling on Him,

 

Cristian Balean

 

 

 

_______________________________________________
sword-devel mailing list
sword-devel at crosswire.org
http://www.crosswire.org/mailman/listinfo/sword-devel




		
---------------------------------
Do you Yahoo!?
New and Improved Yahoo! Mail - Send 10MB messages!
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.crosswire.org/pipermail/sword-devel/attachments/20040808/b618c361/attachment.html


More information about the sword-devel mailing list