[sword-devel] ANOTHER newbie problem making a module

Charles Carey sword-devel@crosswire.org
Tue, 25 Jun 2002 11:16:46 -0700

All I wanted to do was avoid paying another (would make fourth) $20 royalty 
to zondervan so I could use the NIV in Sword!

I have the NIV in OLB (v5 & v6 for DOS) and Quickverse and have exported it 
to a simple text file but for the life of me I can't get vpl2mod to work! 
 I would happily use mod2vpl to see what it's supposed to look like but 
that won't work either!

Can anyone tell me why mod2vpl tells me it can't find mods.d or mods.conf? 
 I've set the path in autoexec.bat:
set SWORD_PATH=C:\Program Files\ etc.

I'm using a PentiumII 400mhz/Win98 system and trying to run the utils in a 
dos box.

I'm not new to computers or programming.  I started in 1984 on an XT Clone 
and DOS v3.1 and I've programmed in Pascal, Basic, Visual Basic v1-v6, 
Assembler and C(embeded systems and CGI on a Unix server) along with Perl 
and HTML and ASP.  BTW I have an in the box never used copy of MASM6.1 if 
anyone is interested.

Sorry for the whinnnnnnny tone of my e-mail.  I don't mean it to sound that 
way.  I know the guys who wrote these utilitys did it to make a 
contribution and I appreciate their efforts.  On the other hand, I have to 
ask myself, "Do I really want to do this?" when a utility returns a cryptic 
error message, or fails and says, "Look at the readme file for 
configuration..." and the readme file is nowhere to be found!  OR just 
fails and says nothing!  Sorry, there I go again.  :-)