mvnForum Homepage Welcome Guest  | Guest Setting  |  Register  |   Login
  Search  
Index  | Recent Threads  | Unanswered Threads  | Who's Online  | User List  | Help


»

No member browsing this thread
Thread Status: Active
Total posts in this thread: 3
Post new Thread
Author
Previous Thread This topic has been viewed 7066 times and has 2 replies Next Thread
Male semerenkog
Stranger



USA
Joined: Oct 15, 2007
Post Count: 4
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
CORBA.BAD_PARAM error

On my new copied installation, I have a working tomcat server. Here's the error I'm getting in

1) catalina.2007-10-16.log:
Oct 16, 2007 6:15:09 AM com.sun.corba.se.impl.orb.ORBImpl string_to_object
WARNING: "IOP00110201: (BAD_PARAM) Null parameter"
org.omg.CORBA.BAD_PARAM: vmcid: SUN minor code: 201 completed: No

2) localhost.2007-10-16.log:
Oct 16, 2007 6:15:09 AM org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve invoke
SEVERE: Servlet.service() for servlet jsp threw exception
java.lang.NullPointerException

Ideas? Thanks for the help!
[Oct 16, 2007 4:56:16 AM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest    semerenko    gsemerenko    semerenkog [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
Male semerenkog
Stranger



USA
Joined: Oct 15, 2007
Post Count: 4
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: CORBA.BAD_PARAM error

When I tried to run ./autogen.sh : this was the error:

swordweb:/home/swordweb/src/sword # ./autogen.sh
*** Sword build system generation
*** Recreating libtool
libtoolize
You should add the contents of `/usr/share/aclocal/libtool.m4' to `aclocal.m4'.
*** Recreating aclocal.m4
aclocal
sh: autom4te: command not found
aclocal: autom4te failed with exit status: 127
*** Recreating configure
./autogen.sh: line 18: autoheader: command not found
./autogen.sh: line 19: autoconf: command not found
*** Recreating the Makefile.in files
sh: autoconf: command not found
automake: autoconf failed with exit status: 127
swordweb:/home/swordweb/src/sword #
[Oct 16, 2007 5:36:27 AM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest    semerenko    gsemerenko    semerenkog [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
Male semerenkog
Stranger



USA
Joined: Oct 15, 2007
Post Count: 4
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
My installation was missing these linux packages.

I've been comparing the list of programs running on our working server, to the list on the 2nd machine we need that isn't working. These were missing on the 2nd machine:
zlib-devel
compat-curl2
cvs
blam
gtk2-devel
gtk-sharp-gapi
gcc
gcc-++
gcc-java
gcc-info
it'd be nice if there was list of necessary packages needed besides orbit and orbitcpp

- George
[Oct 16, 2007 7:35:46 AM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest    semerenko    gsemerenko    semerenkog [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
Show Printable Version of Thread  Post new Thread