mvnForum Homepage Welcome Guest  | Guest Setting  |  Register  |   Login
  Search  
Index  | Recent Threads  | Unanswered Threads  | Who's Online  | User List  | Help


»

No member browsing this thread
Thread Status: Active
Total posts in this thread: 3
Post new Thread
Author
Previous Thread This topic has been viewed 3752 times and has 2 replies Next Thread
Male fredex
Stranger




Joined: Oct 27, 2004
Post Count: 4
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
startup problem after new install

Running Tao Linux (clone of RHEL 3), compiiled and installed sword 1.5.7a, compiled and installed bibletime 1.4.1. No serious problems.

Two odd things:
1. there doesn't appear to be a bibletime entry in any of the menus. Is it supposed to be put there by the install? Does it assume I'm running KDE and work only if I am? (I'm running the default Gnome install).
2. When I start it up manually from a commandline I get these errors/warnings:
(BibleTime 1.4.1) WARNING: Can't load startuplogo! Check your installation.
(BibleTime 1.4.1) WARNING: Main window: can't find window menu
then bibletime appears. I can see my modules, but it sure looks awfully plain and un-adorned. makes me wonder if it's missing some kind of chrome. I don't see any documentation that would tell me where these things are supposed to live, or where/how to configure it to find them. Clues anyone?

I have som emodules that have been installed previously on another machine, one of which was a homemade module. So, I don't have the original zip for all of tthem (never had one for the one I made), so I just copied the mods.d and modules directories from the old machine to the appropriate place on the new one, and it sees the modules. Cool!

Anyway, anybody know what I'm overlooking on the two issues above?
[Oct 27, 2004 5:56:13 PM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
Male jansorg
Developer
Member's Avatar


Joined: Nov 15, 2003
Post Count: 88
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: startup problem after new install

Hi,
please read http://www.bibletime.info/software_faq.html#id2451478.
The first answer gives the right hints for your problem.

BibleTime has to be installed in the KDE location.

Joachim
[Oct 28, 2004 4:39:40 AM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
Male fredex
Stranger




Joined: Oct 27, 2004
Post Count: 4
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: startup problem after new install

Joachim:

Thanks for the pointer. All now seems well!

Wouldn't it be cool if configure did this for us so we wouldn't need to bug you?

Fred
[Oct 28, 2004 7:08:54 PM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
Show Printable Version of Thread  Post new Thread