mvnForum Homepage Welcome Guest  | Guest Setting  |  Register  |   Login
  Search  
Index  | Recent Threads  | Unanswered Threads  | Who's Online  | User List  | Help


»

No member browsing this thread
Thread Status: Active
Total posts in this thread: 5
Post new Thread
Author
Previous Thread This topic has been viewed 1839 times and has 4 replies Next Thread
Male JohanMarais
Regular




Joined: Jun 17, 2010
Post Count: 51
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Blank Install/Update Screen

When trying to Install/Update, I get a blank screen - what could be the problem please.

I have uninstalled Ziphos and also deleted all references to Xiphos in the Registery and re-installed version 3.1.4 (Windows XP on a new Levono laptop).

When exiting the Module manager, Ziphos is not responding and I have to wait amout 2 minutes for iphos to become available again.

I have even downloaded Xiphos twice to ensure that there are no problems with the download.

Johan
[Jan 12, 2011 12:45:14 AM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
Male JohanMarais
Regular




Joined: Jun 17, 2010
Post Count: 51
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: Blank Install/Update Screen

Good afternoon,

How is it possible that nobody in the Crosswire community, especially the developers of Xiphos, is able to answer this question? I know of at least one other person experiencing the same problem.

I need your help please.

Johan
[Jan 27, 2011 6:38:24 AM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
Male karl
Regular
Member's Avatar


Joined: Jul 14, 2006
Post Count: 66
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: Blank Install/Update Screen

> How is it possible

It's possible because we're all volunteers, which means we work on these sorts of things when there is time, and for some of us our Real Jobs have had us in utter meltdown, time-wise, for months. It's possible also because these forums are not the most convenient part of our net.connected life and I for one do not see them more than once a week or so.

Considering that I lost my job yesterday, perhaps I'll find some new "free" time to spend on Xiphos.

First, easy, obvious suggestion: If Install/Update shows blank, it usually means you simply haven't refreshed the remote repository, in order that the mod.mgr have something to show you about that repo.
----------------------------------------
Project Admin, Xiphos
[Jan 28, 2011 4:43:34 AM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest    karlkleinpaste    karlkleinpaste [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
Male JohanMarais
Regular




Joined: Jun 17, 2010
Post Count: 51
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: Blank Install/Update Screen

Sorry to hear that you lost your job, I pray you find another job very soon.

Please accept my apology if I came across as not being grateful for the work you do, I certainly appreciate it and try to advance the use of the Crosswire products.

I will try your suggestion.

In His Name.

Johan
[Jan 28, 2011 7:55:33 AM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
Male JohanMarais
Regular




Joined: Jun 17, 2010
Post Count: 51
Status: Offline
Reply to this Post  Reply with Quote 
Re: Blank Install/Update Screen

I tried your suggestion and it works, that you.

Johan
[Jan 31, 2011 12:59:02 AM] Show Printable Version of Post    View Member Profile    Send Private Message    Hidden to Guest [Link] Report threatening or abusive post: please login first  Go to top 
Show Printable Version of Thread  Post new Thread