mvnForum Homepage

Print at Dec 20, 2014 4:49:09 PM
Posts: 19   Pages: 2   [ 1 2 | Next Page ]
View all posts in this thread on one page
Posted by iGreg at Oct 24, 2009 6:58:28 PM
Search not working at all in v.2 beta
I am using most recent v.2 beta and the search function does not work at all. No matter what word I search for it says 0 verses found.

I am using intel iMac with Snow Leopard.

Posted by iGreg at Oct 24, 2009 7:13:43 PM
Re: Search not working at all in v.2 beta
actually, I am finding the beta just generally unstable. I have had to force quit it several times tonight.

Posted by PastorJosue at Oct 24, 2009 9:46:07 PM
Re: Search not working at all in v.2 beta
The same thing is happening to me. v. 1.4 was easier to use. I see a lot of good things in v. 2; but the search for a word is a tremendous hellp

Posted by mdbergmann at Oct 25, 2009 3:05:26 PM
Re: Search not working at all in v.2 beta
The beta versions of course had some problems.
The latest version 2.0.2 is stable here, no matter which module and which search text.
Please give me some more details like log files or which version you are using and for which modules you are experiencing problems.
I don't actually see why and where version 1.4 was easier to use.
Searching for a word is as simple as switching to indexed search mode and typing a search word. If the index exists the search can be performed right away. If not the index has to be created first. In that regard there is absolutely no difference to version 1.4.


Regards,
Manfred

Posted by iGreg at Oct 26, 2009 5:58:38 PM
confused   Re: Search not working at all in v.2 beta
I have background indexing enabled.

Explain what you mean by switching to "Indexed Search Mode."

Posted by mdbergmann at Oct 27, 2009 12:13:27 AM
Re: Search not working at all in v.2 beta
Well. In the toolbar left of the text entry box there is a segmented button with two segments. If you enable the toolbar labels or hover over the button is says something like "Search type".
The left setting is reference search i.e bible references.
The right setting is indexed search.
In order so search for words or phrases you need to be in indexed search mode.


Manfred

Posted by PastorJosue at Oct 27, 2009 1:00:11 PM
Re: Search not working at all in v.2 beta
Manfred:

I did all that and it is working fine. A little bit of patience helps.

PastorJosue

Posted by mdbergmann at Oct 27, 2009 4:08:45 PM
Re: Search not working at all in v.2 beta
I'm glad it works now for you.
We are currently in the process of improving documentation and also creating some screen casts.


Manfred

Posted by iGreg at Oct 27, 2009 5:04:53 PM
Re: Search not working at all in v.2 beta
I have tried searching with each of those two buttons. Like I said, it continuosly shows "Found Zero Verses".

I do see those two buttons and tried both.

I am actually still using Bible Free Reader .99 . It is slow, but no problems

Posted by mdbergmann at Oct 28, 2009 3:47:39 AM
Re: Search not working at all in v.2 beta
I have tried searching with each of those two buttons. Like I said, it continuosly shows "Found Zero Verses".

I do see those two buttons and tried both.

Try removing the index files of the modules and have them regenerated.
They are located under ~/Library/Application Support/MacSword/Index


Manfred

Posts: 19   Pages: 2   [ 1 2 | Next Page ]